Скидання налаштувань інтернет-центру та пароля адміністратора.

Іноді може виникнути ситуація, коли доведеться відновити заводські налаштування інтернет-центру, тобто виконати скидання налаштувань користувача з відновленням заводських параметрів. Наприклад, якщо ви бажаєте налаштувати інтернет-центр заново (видалити всі налаштування користувача) або було втрачено/забуто пароль для доступу до веб-конфігуратора.

NOTE: Важливо! Після скидання налаштувань всі налаштування користувача будуть видалені. Незалежно від поточного режиму роботи після повернення до заводських налаштувань інтернет-центр перейде в режим "Роутер" (окрім тих моделей, що мають механічний перемикач режимів роботи). Після цього потрібно налаштувати підключення до Інтернету.

Перед скиданням налаштувань переконайтеся, що у вас є вся необхідна інформація, яка буде потрібна для налаштування підключення. Якщо ви не знаєте, які установки використовуються для підключення до Інтернету, зверніться до свого провайдера за отриманням такої інформації.

TIP: Поради:

1. Для коректного виконання скидання налаштувань рекомендуємо тимчасово відключити всі мережеві кабелі від інтернет-центру.
2. Перед тим, як скинути налаштування, заздалегідь збережіть файл конфігурації з поточними параметрами за інструкцією "Збереження файла конфігурації startup-config".

Відновити заводські налаштування можна такими способами: :

1. За допомогою кнопки "Скидання" на корпусі. Цей спосіб відновлення заводських налаштувань можна використовувати за відсутності можливості підключення до веб-конфігуратора інтернет-центру (наприклад, коли ви не можете відкрити сторінку веб-конфігуратора або пароль доступу до нього було забуто). На корпусі пристрою є кнопка "Скидання налаштувань". Ви зможете знайти її на тій стороні корпусу інтернет-центру, де розташовуються інші роз'єми (розташування кнопки залежить від моделі).

reset1.png
Під час виконання скидання налаштувань, потрібно обов'язково звернути увагу на індикатор Статус (крайній ліворуч), що відображає стан пристрою.

reset2.png

Щоб скинути налаштування інтернет-центру на заводські, виконайте такі дії:

  • Увімкніть живлення інтернет-центру та дочекайтеся повного завантаження пристрою.
  • Натисніть кнопку "Скинути налаштування", використовуючи загострений тонкий предмет (наприклад, канцелярське скріплення) і утримуйте, доки індикатор "Статус" не почне часто блимати (зазвичай це займає від 10 до 12 секунд) і потім відпустіть кнопку.
  • Після цього інтернет-центр перезавантажиться з заводськими налаштуваннями.

2. З веб-конфігуратора.

Перейдіть на сторінку "Загальні налаштування". У розділі "Перезавантаження системи" натисніть "Повернути заводські заводські налаштування", щоб видалити всі налаштування користувача.

mceclip4.png

У вікні "Видалення налаштувань користувача" в полі "Підтвердіть скидання налаштувань" введіть слово RESET (великими літерами) і натисніть "Видалити налаштування".

mceclip5.png

Після цього інтернет-центр перезавантажиться з заводськими налаштуваннями.

 

Примітка: У ретрансляторах серії Keenetic Buddy скидання налаштувань можна виконати за допомогою кнопки управління мережею Wi-Fi. Натисніть кнопку wifi-button.png та утримуйте 10 секунд. Після цього пристрій автоматично перезавантажиться, і буде видалено налаштування користувача та пароль адміністратора.

buddy-button.png

Чи була ця стаття корисною?

66 з 86 вважають статтю корисною

Маєте ще запитання? Надіслати запит